Geboorte dekentje

Geboorte dekentje voorkant
Geboorte dekentje naam
Geboorte dekentje deken
Geboorte dekentje hangend
Geboorte dekentje sfeer
Geboorte dekentje sfeer 2
Geboorte dekentje voorkant Geboorte dekentje naam Geboorte dekentje deken
Geboorte dekentje hangend Geboorte dekentje sfeer Geboorte dekentje sfeer 2

Geboorte dekentje

Het geboortedekentje (68x90 cm) is een mooi kraamcadeau om te geven, maar ook om zelf te bestellen als herinnering. Op het dekentje staat een lijn die even lang is als de lengte bij geboorte. Verder worden ook het gewicht, datum, tijd en de geboorteplaats weergegeven.

Het dekentje is bedoeld als een 'alles en nog wat' dekentje. Om het kindje warm te houden in de kinderwagen, even op neer te leggen of om als het wat ouder is lekker mee te kroelen. Noem maar op. Het dekentje is gemaakt van een geborstelde stof, hierdoor is de achterkant heerlijk zacht.

De basiskleur van de gegevens zijn voor alle dekentjes gelijk, maar er kan wel gekozen worden voor een witte of zwarte lijn met zelfde kleur naam.

LET OP!
Wij mogen dit cadeau alleen maken als de ouders van het kindje de gegevens openbaar hebben gemaakt door middel van bijvoorbeeld een geboortekaartje of persoonlijk bericht.

Mocht je verder vragen over dit item hebben neem dan gerust contact op.

Materiaal French Terry Brushed
Levertijd 5 tot 10 werkdagen

€ 39,95 (incl. 21% BTW)

Uitverkocht Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent, wellicht kunnen we je alsnog helpen.

Artikelnummer 1­000229

De website van ebzo maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie