Ons verhaal

Inspiratiebron
Door mijn kleine inspiratiebron Seb ben ik in 2015 gestart met het maken van kinderkleding. Daaruit is ebzo voortgekomen, met bijbehorende webshop.
Ik vind het altijd geweldig om de leukste kleren voor Seb te kopen, ik struin het internet en winkels af naar de hipste vondsten. Vaak heb ik al precies in mijn hoofd wat ik voor hem wil kopen. De teleurstelling is dan ook groot als ik niet kan vinden wat ik voor ogen heb.

Gelukkig heeft Seb een oma die zelf ook vaak shirts voor hem maakt. Ik vind het tof dat ik bij mijn moeder op les ben gegaan. En sindsdien struin ik niet meer van winkel naar winkel, maar kun je me vinden op stoffenbeurzen en -markten.
We ontvingen zulke leuke reacties dat ik het ook graag voor andere kleintjes wil gaan maken.

Handgemaakt
We maken alle kledingstukken helemaal zelf - check de stappen die we doorlopen bij het creëren van de handgemaakte kinderkleding. Eerst gaan we op stoffenjacht, dan wassen we de stoffen zodat de shirts en broekjes niet na 1 keer wassen alweer gekrompen zijn. Daarna knippen we alles op maat en dan begint het leukste, het bedrukken van de shirts met eigen ontwerpen en het in elkaar zetten tot een echt kledingstuk.

Er zitten heel wat uren in een artikel. Je zult begrijpen dat de artikelen geen massaproductie-prijs hebben, maar je bent wel verzekerd van een uniek kledingstuk voor je allerliefste kleintjes van maat 74 t/m 140.

Seb en Kim

De website van ebzo maakt gebruik van cookies om voor de beste gebruikers­ervaring te zorgen. Meer informatie